RO EN
Coșul este gol

WeMat are in implementare proiecte cu o valoare totala de peste 15 milioane euro

WeMat, companie lider pe segmentul pardoselilor comerciale pe piata imobiliara, are in faza de implementare proiecte de peste 200.000 mp de pardoseala si 8.300 mp de sisteme de fatada ventilata cu o valoare totala de peste 15 milioane de Euro.
Unul din proiectele recente ale companiei este cel pentru cladirea de birouri Dacia One by Atenor, totalizand 10.700 mp de sistem de pardoseala, cu un grad de rezistenta la foc REI60, un indicator care garanteaza siguranta maxima a utilizatorilor intr-un scenariu de incendiu. Totodata, sistemul livrat este conform cu standardele stricte de sustenabilitate impuse de BREEAM si WELL, proiectul imobiliar fiind certificat BREEAM „Excellent” si WELL GOLD. Proiectul de birouri Dacia One este format din doua cladiri: Casa Cesianu, clasificata drept monument istoric, restaurata conform proiectului initial si cladirea noua de clasa A. WeMat a livrat pentru acest proiect una dintre solutiile de fatada ventilata – peste 3.000 mp.
”Observam in ultimii ani o preocupare a dezvoltatorilor catre solutii de calitate, inovative din punctul de vedere al designului si care respecta cele mai stricte criterii in materie de sustenabilitate”, explica Octavian Moroianu, Fondator & CEO WeMat.
In 2022 compania tinteste un target de 18 milioane de Euro. Unul dintre principalele proiecte contractate in acest an reprezinta peste 20.000 mp de parchet pentru un proiect rezidential.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter