RO EN
Coșul este gol

RECTICEL: Crestere cu 10,8% a vanzarilor de materiale izolatoare

Recticel (din Belgia), companie cu activitati diverse, printre care si in domeniul materialelor izolatoare pentru constructii, a realizat, in primele noua luni ale anului trecut, vanzari de 946 milioane de euro, in scadere cu 17,7% fata de cele anuntate in 2008. Ritmul declinului s-a moderat, insa, trimestrial, previziunile pentru intervalul urmator fiind pozitive. Astfel, veniturile societatii au scazut, in primele trei luni din 2009, cu 22,3%, in perioada aprilie - iunie, cu 18,8%, iar in penultimul trimestru, cu 11,3%.
Cea mai importanta scadere a fost raportata pe segmentul auto (-33%), vanzarile de spume flexibile s-au diminuat cu 14,8%, in timp ce afacerile diviziei de materiale izolatoare pentru constructii au sporit cu 10,5%. Pentru a contracara efectele nefavorabile ale contextului economic negativ asupra companiei, reprezentantii Recticel au intreprins masuri de reducere a costurilor, minimizare a investitiilor si restructurare a activitatii de productie. Astfel, se au in vedere economii anuale de 20 milioane de euro. Concernul este reprezentat pe piata autohtona a constructiilor de Eurofoam Romania, cu sediul in Sibiu. Informatii suplimentare, la www.recticel.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter