RO EN
Coșul este gol

Oresa Ventures a devinit actionar unic la Fabryo Corporation

Fondul de investitii Oresa Ventures a achizitionat, recent, un pachet de actiuni reprezentand 15% din capitalul producatorului de vopsea Fabryo Corporation, devenind astfel actionar unic al companiei. Actiunile au fost cumparate de la Daniel Guzu, fondatorul Fabryo, care - prin aceasta tranzactie - preia, la randul sau, participatia de 49% a Oresa Ventures in cadrul firmei producatoare de profile metalice si adezivi, Bau Profil. "Tranzactia ne va permite sa ne concentram pe companiile in care suntem actionari majoritari. Pentru Fabryo urmeaza o perioada de consolidare a pozitiei de lider pe piata vopselelor decorative", a declarat Laurentiu Ispir, investment director al Oresa Ventures. Atat Oresa Ventures, cat si Daniel Guzu vor continua sa urmeze strategia de parteneriat dintre Fabryo si Bau Profil, societati care impart aceeasi platforma de productie in localitatea Popesti Leordeni (judet Ilfov), avand un portofoliu de produse complementar. "Ca antreprenor, miza mea este sa dezvolt Bau Profil in conditii dificile de piata. Compania are toate atuurile pentru a creste accelerat, in special datorita portofoliului de adezivi comercializat sub brandul Duraziv. Ramanem parteneri si vecini pe platforma, colaborarea dintre Fabryo si Bau Profil fiind un element valoros in strategia pe termen lung a ambelor firme", a precizat Daniel Guzu.
***
Oresa Ventures este o companie suedeza de investitii, care-si concentreaza activitatea pe investitii private, activand in Europa Centrala si de Est din 1995, cand devine prezenta si pe piata din Romania. De-a lungul timpului, Oresa a investit peste 150 de milioane de euro in peste 20 de companii. Informatii suplimentare, la www.oresaventures.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter