RO EN
Coșul este gol

CESAROM: Achizitia de materiale de constructii, in declaratia pe propria raspundere

CESAROM®, leaderul pietei romanesti de gresie si faianta, s-a adaptat rapid la contextul social actual si ofera romanilor posibilitatea de a comanda online placile ceramice fabricate la Cluj-Napoca. Initiativa companiei Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului CESAROM®, are ca scop si sustinerea magazinelor de materiale de constructii in aceasta perioada in care clientii nu se pot deplasa la punctele de vanzare clasice.
Astfel, clientii isi pot selecta online de pe cesarom.ro produsele dorite, urmand ca lista de gresie si faianta necesare sa fie directionata de catre echipa CESAROM® catre partenerii sai, care ofera si posibilitatea livrarii la domiciliu. Totodata, clientii beneficiaza de un calculator online de placi ceramice pentru a-si calcula cantitatile necesare, precum si de consultanta telefonica din partea partenerilor companiei.
Potrivit companiei, in contextul restrictiilor actuale, din ce in ce mai multi romani profita de timpul petrecut acasa pentru a-si renova locuintele sau pentru a derula mici proiecte de reparatii. Astfel, solutia de comanda online va facilita accesul clientilor la placile ceramice CESAROM®, prin intermediul partenerilor din intreaga tara.
„Totodata, alaturi de alte companii implicate in industria constructiilor, sustinem introducerea optiunii de cumparaturi de materiale de constructii in declaratia pe propria raspundere privind motivele deplasarii, ca o solutie de sprijin a uneia dintre cele mai importante industrii din Romania. In cazul placilor ceramice, magazinele de bricolaj si cele specializate raman punctele principale de vanzare pentru acest tip de produse”, a declarat Petrisor Grindeanu, Director General al SANEX S.A.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter