RO EN
Coșul este gol

AKZONOBEL: Incasari de 11 miliarde euro, in primele noua luni ale anului trecut

Veniturile concernului olandez AkzoNobel, cel mai mare producator de lacuri si vopsele din intreaga lume, au insumat 11 miliarde euro in primele noua luni din 2010. Rezultatele financiare evidentiaza o crestere a incasarilor companiei de 11% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din punct de vedere al structurii afacerilor, pe segmentul de vopsele decorative s-a inregistrat o crestere a veniturilor de 8%, pana la 3,82 miliarde euro. Segmentul de materiale performante pentru acoperire a consemnat livrari in valoare de 3,54 miliarde euro (+15%), iar cel de produse chimice de 3,68 miliarde euro (+12%). "In trimestrul al treilea din 2010 veniturile au sporit cu 13%, pana la 3,9 miliarde euro, rezultatele financiare obtinute indicand o crestere semnificativa a celor trei divizii de activitate. Am revenit, oficial, pe un trend ascendent, principalul obiectiv al grupului fiind, in continuare, atingerea unor venituri anuale de 20 miliarde euro", a declarat Hans Wijers, presedintele AkzoNobel.
In Romania, holdingul este reprezentat de subsidiara AkzoNobel Powder Coatings, infiintata in 2005. Societatea distribuie, la nivel national, vopsele decorative pentru interior si exterior si diverse game de vopsea pulbere, destinata segmentului industrial sau finisarii profilelor metalice. Gamele comercializate pe plan local sunt: Sadolin (pentru intretinerea lemnului), Delux, Supralux (pentru suprafete lavabile) si Hammerite (pentru cele din metal). Acestea sunt importate din Marea Britanie, Polonia, Germania, Suedia si Ungaria. Informatii suplimentare, la www.akzonobel.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter