RO EN
Coșul este gol

AKZO NOBEL: Majorare de 5% a vanzarilor din acest an

Akzo Nobel Coatings Romania a livrat, in intervalul ianuarie – august a.c., peste 600.000 de litri de vopsele si lacuri. “Speram ca, pana la finalul anului, vom reusi sa atingem nivelul vanzarilor din 2009, avand in vedere ca intervalul urmator, respectiv lunile august – noiembrie, reprezinta perioada de varf in vanzarile de lacuri si vopsele. Astfel, ne mentinem estimarea privind cresterea cu minimum 5% a cifrei de afaceri in acest an”, a declarat Vlad Oniu, director de vanzari al companiei. Anul trecut, societatea a inregistrat o cifra de afaceri de 15 milioane de lei (respectiv 3,5 milioane de euro), in crestere cu 10% fata de valoarea din 2008, de 13,7 milioane de lei (3,7 milioane de euro). Reprezentantii firmei preconizeaza ca piata locala de vopsele premium totalizeaza 15 milioane de euro - 20 de milioane de euro, avand o pondere de 10%-15% pe segmentul vopselelor decorative.
Sporire a cotei de piata
Compania a lansat, recent, culoarea anului 2011, respectiv vopsele in nuante de galben si verde (sherbet lemon). Acest concept vizeaza trasarea principalelor tendinte din punct de vedere al nuantelor pentru anul urmator. “Prin implementarea acestui proiect si in tara noastra, dorim sa ne consolidam pozitia pe segmentul premium de vopsea, prin promovarea culorii si calitatii produselor. Este un argument in sprijinul pastrarii cotei de piata de 20% in acest sector. Consider ca este posibila chiar o crestere de minimum 5% pana la sfarsitul anului”, a declarat Marius Pintea, director de marketing al companiei.
***
Akzo Nobel Romania importa produsele din Marea Britanie, Polonia si Ungaria. Cele mai cunoscute marci ale grupului olandez in Romania sunt Dulux (vopsea lavabila) Sadolin (lacuri pentru tratarea lemnului) si Hammerite (vopsea pentru metale). Compania, infiintata in anul 2007, are in prezent peste 43 de angajati la nivel national. Informatii suplimentare, la www.akzonobel.com
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter