RO EN
Coșul este gol

PROIECTE: Lucrari in valoare de peste 200 milioane de euro castigate la licitatii

Participarea la licitatiile publice este una dintre solutiile salvatoare ale companiilor de constructii pentru perioada urmatoare, chiar daca, de cele mai multe ori, contestarea licitatiilor intarzie inceperea lucrarilor pe santier. Se estimeaza ca in anul 2011 vor avea loc, cu prioritate, lucrari de renovare /reabilitare a unitatilor locative, precum si de reparatii la infrastructura rutiera. Specialistii in domeniu sustin ca in anul urmator va fi atins punctul critic de minus in segmentul constructiilor, urmand ca piata sa-si revina incepand cu anul 2012.  Pana atunci insa, firmele din sectorul specific trebuie sa gaseasca solutii salvatoare, pentru a-si putea derula, in continuare, activitatea. Astfel, participarea la licitatii sau urmarirea acestora pentru a afla castigatorii ce pot subcontracta o parte din lucrari, reprezinta una dintre operatiunile ce nu trebuie pierdute din vedere de companiile din domeniu.
In articol este prezentata o selectie de circa 90 de lucrari de anvergura pentru care sunt specificate atat numarul licitatiei, denumirea contractului, numele beneficiarului si al firmei castigatoare, cat si datele de contact ale acestora pentru a putea fi identificate cu usurinta.
Pentru varianta integrala a articolului, click aici

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter