RO EN
Coșul este gol

PITESTI: A fost aprobata constructia noului stadion, in valoare de 100 milioane euro

La propunerea Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, construirea stadionului ”Nicolae Dobrin” in municipiul Pitesti.
Obiectivul va fi construit pe un regim de inaltime de S+P+3E (subsol + parter + 3 etaje) si va avea o capacitate de 15.200 de locuri pentru spectatori si 457 de locuri de parcare.
Prin acest proiect, se urmareste clasificarea ca stadion tip arena sau stadion de capacitate mare si de categoria I - nivel international de competitie, conform prevederilor regulamentului Federatiei Romane de Fotbal referitoare la criteriile de omologare, respectiv stadion de categoria 4, conform regulamentului „UEFA Stadium Infrastructure Regulations - Edition 2020”.
Investitia va cuprinde, pe langa terenul de joc pentru fotbal, zone pentru spectatori, jucatori, delegatii oficiale si reprezentantii mass-media, o sala multifunctionala, un centru pentru copii si juniori, spatii de antrenament pentru sporturi conexe (lupte, box, judo, karate) si o sala de forta. De asemenea, va beneficia de zone pentru activitati comerciale, de alimentatie publica si recreere, de spatii urbane exterioare, precum si de un adapost pentru protectie civila.
Valoarea totala a proiectului este de aproape 495 milioane de lei si este finantata din bugetul Ministerului Dezvoltarii, iar durata de proiectare si executie este de 36 de luni.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter