RO EN
Coșul este gol

INVESTITII: Activitatea pe santiere continua, in pofida inceperii sezonului rece

Cu toate ca sezonul rece a inceput, iar piata constructiilor se afla, inca, in recesiune, la nivel national se autorizeaza proiecte noi, in timp ce, in cadrl mai multor santiere continua lucrarile. Autoritatile locale si centrale incearca sa sprijine activitatea din domeniu, atat prin avizarea noilor investitii, cat si prin sustinerea financiara a celor publice, in limita bugetelor disponibile. Au fost anuntate proiecte importante finantate de stat, precum executia de locuinte prin Agentia Nationala de Locuinte (ANL), reabilitarea unor centre culturale /educationale, au fost lansate anunturi de licitatii pentru constructia unor proiecte importante de infrastructura (precum sectorul de autostrada Nadlac - Arad, reteaua urbana din Craiova) etc. Sunt continuate si investitiile private, insa majoritatea dezvoltatorilor prefera - in aceasta perioada - proiectele de mici dimensiuni si cartierele de locuinte individuale, care pot fi realizate in functie de cerere. Numai cateva investitii de anvergura au fost initiate, precum complexurile de birouri Hermes (in valoare de 150 milioane de euro) si AFI Office (35 milioane de euro), ambele fiind realizate in Bucuresti.
Articolul include peste 50 de proiecte mari autorizate sau aflate in stadiu incipient de constructie, detaliile tehnice ale acestora, companiile implicate in dezvoltare (beneficiar, antreprenor, proiectant) si termenele de executie. Pentru a accesa datele, click aici

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter