RO EN
Coșul este gol

Investitie de 32 milioane de euro, de la PETROM

Compania Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din Europa de sud-est, a inceput constructia unui depozit de carburanti in localitatea Jilava. Obiectivul, ce necesita fonduri de 32 milioane de euro, va deservi municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu si Teleorman.

"Strategia pentru modernizarea depozitelor de carburanti prevede investitii de peste 200 milioane de euro”, a declarat Tamas Mayer, responsabil-marketing al firmei. Noul spatiu de stocare va fi realizat pe o suprafata de 74.000 mp si va avea o capacitate totala de 27.000 de metri cubi. Planurile de arhitectura si supervizare a lucrarilor sunt asigurate de compania ILF Consulting Engineers (din Ploiesti), iar antreprenor este firma Alpine Romania (judetul Ilfov). Rezervoarele vor fi construite de societatea Confind. Definitivarea lucrarilor de constructie este preconizata pentru luna martie 2009.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter