RO EN
Coșul este gol

EPTISA Romania: Contract de peste 25 milioane de lei cu Apa-Canal Ilfov SA

Aproximativ 25,2 milioane de lei va plati societatea Apa-Canal Ilfov SA pentru serviciile de asistenta tehnica pentru supervizarea lucrarilor in cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Ilfov. Contractul a fost castigat de compania Eptisa Romania si are o perioada de implementare de 55 luni. Obiectivul general consta in asigurarea integrarii corespunzatoare a proiectului de investitii finantat prin POIM 2014-2020.
Recent, firma Eptisa Romania a semnat cu operatorul regional de apa şi apa uzata Apa Tarnavei Mari un contract pentru servicii de asistenta tehnica pentru managementul proiectului, publicitate si supervizare a lucrarilor de executie din cadrul proiectulului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in regiunile Medias, Agnita si Dumbraveni (judetul Sibiu). Contractul are o valoare de aproximativ 21 milioane de lei si o durata de implementare de 35 luni. Intregul obiectiv este finantat prin POIM 2014-2020 si necesita fonduri totale de peste 700,2 milioane de lei.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter