RO EN
Coșul este gol

CLUJ: A fost emisa autorizatia de construire pentru noul spital monobloc pentru copii

Luni, 10 octombrie 2022, a fost emisa autorizatia de construire in vederea demararii lucrarilor de executie a viitorului Spital Pediatric Monobloc de la Cluj.
Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj: „Spitalul Monobloc de Copii este cel mai important proiect al Clujului din domeniul sanatatii, care va deservi pacienti din intreaga tara. Ne bucuram ca acest proiect prioritar avanseaza extrem de rapid, dorinta noastra fiind aceea de a demara, in cel mai scurt timp, licitatia de executie a lucrarilor”.
Potrivit autorizatiei, durata maxima de executie a lucrarilor de construire este de 60 de luni, calculata de la data emiterii ordinului de incepere a lucrarilor.
Investitia are o valoare totala de peste 400 de milioane de euro. Primul spital pediatric in sistem integrat construit de la zero, dupa Revolutie, de catre o autoritate publica, va fi edificat pe un teren de cca. 17 hectare, in cartierul clujean Borhanci si va dispune de 515 paturi pentru spitalizare continua, 30 de paturi aferente serviciului ATI si 51 de paturi pentru spitalizarea de zi.
Unitatea cu profil regional, care va fi si un model de buna practica in domeniul infrastructurii medicale mari, va fi un centru de excelenta clinica si stiintifica, la cele mai inalte standarde europene, urmand sa ofere un spectru larg si complex de servicii medicale destinate micutilor pacienti.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter