RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Tribe si Adagio, noi complexuri hoteliere Accor, in zona Basarab

Grupul hotelier Accor si dezvoltatorul complexului Nest+ Basarab s-au asociat pentru realizarea a doua complexuri hoteliere, Tribe si Adagio, amplasate pe strada Miron Costin (in apropiere de Podul Basarab si Gara Basarab), din Capitala. Obiectivele vor fi realizate intr-o singura cladire, termenul de finalizare a lucrarilor fiind preconizat pentru anul 2024.
Hotelul Tribe va avea in componenta 85 de camere, un restaurant, un bar cu terasa exterioara, o camera multifunctionala (care poate fi impartita in mai multe spatii pentru organizarea de evenimente), o parcare subterana, o piscina, o zona de wellness si o sala de sport.
Apart-hotelul Adagio va include 115 unitati locative, o zona de receptie, spatii pentru servirea micului dejun, o spalatorie si o parcare subterana.
„Parteneriatul cu Accor reflecta angajamentul nostru pentru a aduce produse si servicii noi pe piata din Bucuresti, precum si dorinta noastra de a contribui la dezvoltarea comunitatii locale prin revigorarea unei zone cu potential semnificativ”, a declarat Lucian Marinescu, Pre-Opening General Manager pentru ambele proiecte hoteliere.
Viitoarele imobile vor face parte din cadrul proiectului mixt Nest+ Basarab, dezvoltat in patru etape. Primele doua faze sunt deja definitivate si poarta denumirea de Petru Rares 1259, un obiectiv rezidential cu 165 de apartamente. Valoarea totala a investitiei depaseste suma de 50 milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter