RO EN
Coșul este gol

ANALIZA: Fondurile publice se vor aloca pentru imobile rezidentiale

Potrivit analizei realizate in cadrul departamentului specializat al revistei INFO-Santiere, cea mai mare parte a fondurilor publice alocate pentru investitii au fost directionate catre executia de imobile rezidentiale, cu exceptia Capitalei si a localitatilor din judetul Ilfov, unde spatiile de birouri sunt preponderente. De asemenea, in aceasta zona se consemneaza si un numar superior de proiecte care au ca destinatie desfasurarea activitatilor sportive, de cladiri industriale si obiective cu profil sanitar. Analiza a relevat faptul ca, in celelalte regiuni (fara zona Bucuresti-Ilfov), cele mai multe santiere vizeaza edificarea de obiective rezidentiale, spatii de birouri, complexuri sportive, institutii de invatamant si cladiri industriale (in ordinea prezentata anterior). Dintre cele mai importante proiecte aflate in constructie sau ce vor fi realizate in curand, pot fi mentionate: ansamblul Marina di Eforie (judetul Constanta), complexul cultural-sportiv Nadia Comaneci (din judetul Ilfov) si Autogara Iasi.
Pentru realizarea analizei santierelor, au fost luate in calcul obiectivele autorizate, aflate in executie in prezent sau ale caror lucrari vor fi incepute in perioada urmatoare. Au fost vizate proiectele de birouri, industriale (hale/piete agroalimentare), rezidentiale (blocuri de locuinte sociale sau ANL), obiective ce asigura derularea activitatilor sportive (sali de sport, bazine de inot si alte cladiri similare), de invatamant (gradinite, scoli generale, licee ori facultati/universitati), cu profil sanitar (dispensare, spitale etc.) si imobile diverse (biserici, parcari supraetajate, imobile culturale/cu destinatie turistica etc.).
Pentru a citi articolul integral, click aici

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter