RO EN
Coșul este gol

Lindab a demarat productia de tubulaturi circulare de ventilatie in Cluj

Lindab a demarat, recent, in localitatea Floresti - Cluj, productia de tubulaturi circulare de ventilatie. Principalul avantaj oferit clientilor il constituie livrarea tubulaturilor de ventilatie la diametre de pana la 1.250 mm direct din judetul Cluj, fapt ce determina costuri de transport mult mai mici si un timp de livrare de maximum o saptamana de la lansarea comenzii. "Noua capacitate de productie, alaturi de stocul redimensionat de produse, inseamna posibilitatea livrarii unor sisteme complete de ventilatie, de dimensiuni extinse. Vom insista in continuare sa cautam solutii locale la standarde globale, pentru a le oferi partenerilor avantaje competitive reale", a declarat Ovidiu Margan, business unit manager Lindab, Divizia Ventilatii. Firma are 86 de parteneri in zona Transilvaniei, dintr-un total de peste 200 la nivel national. Totodata, societatea produce tubulaturi circulare de ventilatie in centrul din Stefanestii de Jos - Ilfov.

***

Compania Lindab, prezenta pe piata autohtona din 1994, dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile / industriale si sisteme ecologice de ventilatii, folosind ca materie prima tabla de otel. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile se concentreaza pe industria constructiilor, oferind o gama complexa de sisteme metalice pentru constructiile civile si industriale. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatii: tubulatura si accesorii, elemente de racire, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Informatii suplimentare, la www.lindab.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter