RO EN
Coșul este gol

QUALYSOFT a incheiat anul 2022 cu o crestere de 55% a cifrei de afaceri

Compania de servicii software Qualysoft Romania a inregistrat o crestere cu 55% a cifrei de afaceri comparativ cu exercitiul financiar precedent.
Numarul de angajati a crescut cu 25% fiind selectati specialisti pentru roluri-cheie care lucreaza in proiecte nationale si globale cu o complexitate ridicata. O parte dintre ei, spre exemplu, lucreaza la digitalizarea ANAF-ului din Indonezia, unul dintre cele mai extinse proiecte in care echipa de specialisti IT de la Bucuresti este implicata.
“Desi contextul global si regional a fost unul dificil si va continua sa ramana asa cel putin in urmatoarele sase luni, compania noastra a reusit sa isi atinga obiectivele de crestere si chiar sa le depaseasca in anumite segmente. Pe langa tintele volumetrice atinse, am reusit sa ne cristalizam si un focus vertical pe domenii cum ar fi Servicii Financiare, Telecom, Retail, Energie si Utilitati, Industrie s.a.m.d., dar si sa aplicam expertiza acumulata in proiecte de dezvoltare si digitalizare, chiar la nivel local. Pentru ele, am reusit sa utilizam si capacitatea si expertiza grupului, foarte pregnante in zona de solutii la cheie sau in zona de low-code/no-code. In paralel, incercam sa acordam o atentie sporita si vom investi din ce in ce mai mult in dezvoltarea capitalului uman care foarte probabil ne vor mentine un grad de retentie foarte bun, unul etalon pentru piata locala. Ramanem insa precauti referitor la perspectivele acestui an.”, explica Radu Postolache, General Manager al Qualysoft Romania si Head of Consulting & Development Services al Qualysoft Group.
In scenariul pesimist, cifra de afaceri a companiei este asteptata sa inregistreze o crestere la final de 2023 de aproximativ 20%, comparativ cu 2022. In scenariul optimist, in cazul estomparii tensiunilor economice si politice si concretizarii oportunitatilor curente, considerabil mai multe fata de cele din anii precedenti, compania poate avea o crestere a cifrei de afaceri de peste 35% la nivel anual.
“Anul 2022 a fost pentru noi un an de investitie, in oameni, in proiecte, in dezvoltare tehnica, in conturarea unor pachete de beneficii mai atractive si, nu in ultimul rand, in fidelizarea partenerilor curenti. A fost primul an in urma caruia putem spune ca avem o echipa completa din punct de vedere operational, recrutare, livrare, vanzari si tehnic. Avantajul pe care noi consideram ca il detinem fata de competitie este legat de echilibrul dintre inovatie, stabilitate si bugete, agregate in potentialul pe termen mediu si lung pe care incercam sa il pastram fata de clienti, parteneri si colegi.”, adauga Ramona Dimache, Service Delivery Director al Qualysoft Romania.
In prezent, echipa Qualysoft din Romania a ajuns la peste 80 de specialisti iar pana la finalul anului este preconizata o majorare a acesteia cu 35%.
„In urmatorul an, Qualysoft isi propune sa creasca echipa cu roluri precum: Technical Leads si Technical Architects cu focus pe diverse tehnologii, Project Managers, Business Analysts, Test Manager, DevOps Lead, Infrastructure Architect, dar vom continua cresterea si in echipa de software development si testare, cu focus pe zonele de .NET, JAVA, DevOps, React/Angular, C/C++ si altele”, explica Ramona Dimache.
Compania are ca preocupare implicarea in proiecte de anvergura pentru digitalizarea jucatorilor globali din domenii precum serviciile financiare, telecom, retail, energie, securitate etc, astfel, Qualysoft Romania are expunere internationala atat direct, prin clienti din SUA sau Europa, cat si prin intermediul grupului din care face parte. Aceasta expunere internationala vine la pachet o crestere a asteptarilor la nivel tehnic, de aceea compania investeste permanent in pregatirea angajatilor sai, prin programe de training specializate, atat in-house, cat si extern, prin participarea la workshop-uri si conferinte locale, cat si in strainatate.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter