RO EN
Coșul este gol

Holcim Romania ajuta 20 de spitale cu 950.000 de euro la achizitia de echipamente

Holcim Romania continua lupta impotriva pandemiei Covid-19 si vine din nou in sprijinul spitalelor din comunitatile in care isi desfasoara activitatea.
Astfel, in perioada noiembrie-decembrie 2020, Holcim Romania a donat peste 950.000 de euro pentru ca spitalele din Romania sa isi poata achizitiona echipamentele necesare gestionarii pandemiei de Covid-19.
Din aceasta suma, 750.000 de euro au fost donati de catre Holcim Romania si 200.000 de euro de catre Somaco Grup Prefabricate, companie care face parte din portofoliul de firme Holcim.
Astfel, 20 de spitale din judetele Alba, Arad, Arges, Bihor, Buzau, Cluj, Dambovita, Iasi, Neamt, Prahova, Timis, Vrancea si din Bucuresti vor primi sprijin financiar. Fondurile vor fi folosite pentru achizitionarea de echipamente de protectie si pentru aparatura medicala precum: monitoare pentru functii vitale, sisteme de oxigenoterapie sau ventilatoare mecanice.
„Sanatatea oamenilor este principala noastra prioritate. Din acest motiv, am luat decizia de a veni din nou in sprijinul cadrelor medicale, aflate in prima linie in lupta impotriva Covid-19 si a oamenilor care au neaparata nevoie de ajutor. Tin sa le multumesc inca o data medicilor pentru curajul de care dau zilnic dovada si pentru eforturile supraomenesti pe care le fac pentru a salva vieti”, a declarat Horia Adrian, CEO Holcim Romania & Market Head Emerging Europe.
Aceasta este cea de-a doua sponsorizare pe care Holcim Romania o face pentru sprijinirea sectorului medical in lupta impotriva Covid-19, dupa cea din aprilie 2020. Suma totala donata de Holcim Romania pentru combaterea pandemiei de Covid-19 se ridica astfel la aproximativ 1,5 milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter