RO EN
Coșul este gol

EURO-CONSTRUCTII: Elemente definitorii pentru industria europeana a constructiilor

Analistii companiei InterConnection Consulting Group vor sustine, in cadrul conferintei EURO-Constructii 2012, o prezentare pe teme de larg interes, referitoare la evolutia pe termen scurt si mediu a pietei europene de profil - si nu numai. In cele ce urmeaza, sunt evidentiate cateva aspecte referitoare la subiectul ce urmeaza sa fie dezbatut in Bucuresti, la data de 15 mai a.c.
 
Dennis Rauen, specialist in analiza pietelor in cadrul institutului Interconnection Consulting: "Fiind o organizatie prestigioasa in ceea ce priveste realizarea de cercetari ce vizeaza industria de profil, Interconnection Consulting pune permanent la dispozitia partenerilor sai analize cu un grad ridicat de complexitate. Cu ocazia conferintei de specialitate EURO-Constructii 2012, vom realiza o succinta trecere in revista a situatiei in acest domeniu de activitate, inregistrata la nivel european si international. Prezentarea nu se va rezuma doar la enumerarea principalilor factori ce influenteaza evolutia acestui domeniu, ci va ilustra, in mod comparativ, conditiile curente, specifice economiilor nationale din Europa. De asemenea, avand in vedere caracteristicile specifice ale auditoriului de la Bucuresti, se va insista asupra tendintelor manifestate la nivelul Europei Centrale in ceea ce priveste conceptul de sustenabilitate in domeniul constructiilor".
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter