RO EN
Coșul este gol

CONSTRUCT EXPO: Peste 300 de companii specializate participa la eveniment

Construct Expo 2011, cel mai important eveniment dedicat pietei autohtone a constructiilor, se desfasoara in perioada 13 - 17 aprilie a.c. in cadrul complexului expozitional Romexpo, din Bucuresti. Ajuns la cea de-a XVIII-a editie, targul se adreseaza specialistilor din domeniile tehnologiilor, echipamentelor, instalatiilor, utilajelor si materialelor de constructii. La eveniment si-au anuntat participarea peste 300 de furnizori din sectoarele respective de activitate, organizatorii estimand un numar total de 40.000 de vizitatori. Pentru targul din acest an, care inglobeaza, din punct de vedere tematic, evenimentele Construct Expo Antreprenor, Construct Expo Utilaje si Romtherm, a fost ocupata o suprafata totala de expunere de 25.800 mp, din care 15.800 mp reprezinta spatii interioare si 10.000 mp - platforme exterioare. Din punct de vedere al structurii, pavilioanele alocate acestei manifestari sunt A, C1 si C2, plus spatiul exterior.
In Pavilionul A (central) expun companiile producatoare si distribuitoare de materiale si sisteme pentru constructii, in cadrul C1 si C2 pot fi vizitate standurile firmelor furnizoare de instalatii electrice, sanitare, de incalzire si conditionare a aerului, iar pe platformele din exterior - cele de utilaje si echipamente. De asemenea, la Construct Expo 2011 sunt prezente standuri oficiale ale Belgiei, Greciei, Serbiei si Ungariei, alaturi de peste 70 de firme din 15 tari europene, China si Canada. Cel mai bine reprezentate tari la eveniment (cu exceptia Romaniei), sunt Grecia, Turcia, Polonia si Italia. "Romania reprezinta una dintre cele mai atractive piete din Uniunea Europeana in ceea ce priveste sectorul constructiilor edilitare, ceea ce determina cresterea cererii de masini, utilaje de constructii, scule performante, materiale si instalatii de ultima generatie", sunt de parere organizatorii evenimentului. Printre marile companii autohtone participante la eveniment se afla: Powertek Company, Isopan Steel, Sommering Install, Steelmet Romania, Intercom Topaz, Arcon, Regata, Elpreco SA, Hilti, Iridex, Siceram SA, Final Distribution, Megaprofil si altele. Informatii suplimentare, la www.constructexpo.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter