RO EN
Coșul este gol

IEAS 2013: Contoare si aparataj de distributie, operate in siguranta de Apator

Activa pe piata contoarelor si sistemelor de energie electrica, precum si pe segmentul aparatajelor de distributie a electricitatii, corporatia de origine poloneza Grupa Apator este prezenta pe plan autohton prin intermediul unui birou local, a carui strategie de afaceri pentru perioada urmatoare consta in promovarea unei noi game de separatoare de joasa tensiune.
 
Josef Kalleder, manager regional de vanzari pentru Romania al Apator SA: „Principala preocupare a clientilor, in ceea ce priveste achizitia sistemelor electrice, este constituita de siguranta in exploatare, motiv pentru care le propunem – inclusiv cu prilejul IEAS 2013, unde avem o prezenta constanta inca din 2008 – o categorie inovatoare de separatori verticali. Produsele au fost proiectate astfel incat sa corespunda specificului regimului de lucru in transformatoare, asigurand o temperatura scazuta pe contacte, elemente suplimentare de securitate, monitorizare la distanta a evenimentelor de pe linie etc. Actualmente, segmentul propriu de piata se caracterizeaza printr-o contractie cauzata de lipsa de lichiditati a investitorilor, insa, din punctul nostru de vedere, in semestrul intai cifra de afaceri s-a mentinut la valoarea perioadei similare din 2012. In consecinta, pentru intregul an estimam o stabilizare a vanzarilor la nivelul de 5 milioane de lei, consemnat si in exercitiul financiar anterior (numai in Romania)”.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter