RO EN
Coșul este gol

TERAPLAST ofera actionarilor un randament la zi de aproximativ 54%

Compania Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din Romania si unul dintre principalii producatori de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor, a desemnat Banca Transilvania ca agent de plata pentru distributia dividendelor din profitul aferent anului 2016.
Pentru al doilea an consecutiv, Teraplast a decis acordarea de dividende si de actiuni gratuite actionarilor sai, prin cele doua actiuni compania oferindu-le actionarilor un randament la zi de aproximativ 54%. Potrivit deciziei Adunarii Generale a Actionarilor din 27 aprilie 2017, Teraplast va acorda un dividend de 0,0169 lei/actiune si va aloca pentru fiecare actionar cate o actiune gratuita la fiecare 1,95 actiuni detinute.
Comparativ, in anul 2016, randamentul cumulat din dividend si actiuni gratuite a fost de aproximativ 53%, la aceeasi data de raportare.
Actionarii care vor primi dividende sunt cei inscrisi in Registrul Actionarilor de la data de 18 mai 2017, stabilita de Adunarea Generala a Actionarilor ca data de inregistrare. Actionarii care vor primi titluri gratuite sunt cei inregistrati in Registrul Actionarilor la data de 18 iulie 2017.
Plata dividendelor va incepe in 9 iunie 2017, iar actiunile gratuite vor fi alocate in data de 19 iulie 2017.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter