RO EN
Coșul este gol

SONAE SIERRA: Raport de performanta economica, sociala si de mediu in 2011

Sonae Sierra, specialistul international in centre comerciale, a prezentat recent documentul “Raport de performanta economica, sociala si de mediu 2011”, care ofera o analiza deplin integrata ai celor trei piloni ce sustin activitatile de afaceri si le permit actionarilor sa obtina o perspectiva cuprinzatoare asupra performantei companiei in cele trei aspecte diferite, demonstrand inca o data spirit inovativ in raportarea performantelor companiei. Odata cu publicarea acestui raport, Sonae Sierra dezvaluie performantele integrate ale companiei in anul 2011, definind simultan obiectivele de mediu si sociale urmarite pentru 2012. Documentul cuprinde toate domeniile care reprezinta provocari si oportunitati de business si care sunt dirijate de catre sistemul de Management al Responsabilitatii Corporative al companiei.   
 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter