RO EN
Coșul este gol

SIKA ajuta 20 de copii sa plece in prima lor vacanta

Impreuna cu Fundatia Mereu Aproape, prin campania „Schimba o viata”, Sika Romania, unul dintre principalii jucatori ai pietei locale de materiale chimice de constructii, a reusit sa aduca zambetul pe buzele a 20 copii, elevi in clasa a IV-a in cadrul scolii din Lehliu sat, judetul Calarasi, prin organizarea proiectului „Tabara Copilariei”.
Astfel, in urma unui concurs de creatie desfasurat in cadrul unitatii de invatamant, organizatorii au premiat cea mai entuziasta compunere, oferind clasei castigatoare sansa de a se bucura de prima vacanta. Concursul a fost deschis elevilor din clasele a III-a si a IV-a si a presupus crearea unei compuneri cu titlul „Primavara, motiv de bucurie si fericire”, textul castigator apartinandu-i Andreei Paraschiv, eleva in clasa a IV-a.
Astfel, copiii din clasa castigatoare, care au demonstrat rezultate scolare exceptionale in ciuda situatiei lor precare de viata, au fost recompensati cu o vacanta completa de 5 zile la Predeal, in perioada 18 - 22 aprilie. In cadrul acesteia, cei mici s-au putut bucura de jocuri, drumetii si concursuri care au avut ca scop dezvoltarea sociabilitatii si a capacitatii de integrare in grupurile sociale.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter