RO EN
Coșul este gol

SIEMENS: Peste 150 de angajati sunt implicati in actiuni de voluntariat

Peste 150 de angajati Siemens Romania participa la activitati de voluntariat, in cadrul evenimentului anual „Ziua Siemens”, prin care compania promoveaza implicarea in comunitate.
In data de 2 septembrie, angajatii Siemens din Bucuresti, Brazi si Brasov participa simultan la 6 actiuni distincte, printre care: marcarea unor trasee in zona Stejerisul Mare - Brasov, ateliere pentru copii ce provin din familii defavorizate - in cadrul unui eveniment organizat langa Bucuresti - si reamenajarea unui parc interactiv in Brasov.
In cadrul zilei dedicate voluntariatului, angajatii Siemens din Bucuresti si Brazi (judetul Prahova) vor sustine, in parteneriat cu Fundatia JOYO-Casa Florian, ateliere creative pentru un grup de copii ce provin din familii defavorizate, alaturi de care vor petrece o intreaga zi in aer liber.
Angajatii Siemens Corporate Technology din Brasov se vor implica in reamenajarea unui parc interactiv situat pe Aleea Castelului 1-3 din oras, actiune organizata de Centrul de Voluntariat Brasov. In plus, in parteneriat cu Agentia Metropolitana Brasov, voluntarii Siemens vor marca traseele din zona Stejerisul Mare, situata in imediata apropiere a drumului national DN1E, spre Poiana Brasov. De asemenea, voluntarii companiei vor da o mana de ajutor la amenajarea si igienizarea spatiilor in care sunt derulate activitatile Asociatiei SCUT, vor ajuta la prepararea mesei beneficiarilor Cantinei „Multumesc” - proiect al Fundatiei „Bucuria Darului” - si la pregatirea traseului “Gorun Trail Mercheasa 2016”, eveniment organizat de catre Asociatia Carpaterra.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter