RO EN
Coșul este gol

SIEL INVEST: Larisa NEGRU este noul director general al companiei

Prin intermediul unui comunicat, semnat de Marius Retegan, director executiv al Siel Invest, se anunta ca managementul companiei - lider pe piata  de dlstributie a echipamentelor de siguranta si securitate, cu o experienta de peste 25 de ani si o cifra de afaceri anuala de 6,5 milioane de euro, o numeste pe Larisa Negru in functia de director general, incepand cu 1 iulie 2018.
„Larisa Negru a detinut timp de 10 ani functia de director financiar si a preluat responsabilitatile lui Vlad Craciunescu, director operational, care, incepand cu 15 iunie, a decis sa urmeze alt drum. Ii multumim lui Vlad Craciunescu pentru eforturile si contributiile sale si ii dorim mult succes in continuare. Vlad a avut succes in multe proiecte, cu sprijinul, cunostintele, indrumarea si incurajarea partenerilor de afaceri”, a declarat Marius Retegan.
In comunicat se mai precizeaza ca „societatea se afla in curs de tranzitie, operatiune care nu ne va afecta activitatile zilnice si, mai important, relatia cu partenerii. Larisa Negru are o experienta de 17 ani in domeniul distributiei de echipamente electronice de siguranta si securitate, a crescut si a evoluat in acelasi timp cu Siel Invest, ocupandu-se de contabilitate, finante, relatii cu clientii, vanzari, achizitii si management, in general. Larisa va continua sa implementeze si sa imbunatateasca viziunea, misiunea si obiectivele pe termen lung ale Siel Invest".
„Vom urmari impreuna cu partenerii angajamentele noastre actuale si vom incerca sa identificam noi oportunitati de afaceri impreuna. Suntem increzatori si optimisti in continuarea relatiei noastre reciproc avantajoase”, a mai precizat Marius Retegan.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter