RO EN
Coșul este gol

SIBIU: Investitie de 70 milioane de euro pentru constructia NEPI Festival Centrum

Proiectul de constructie a centrului comercial Festival Centrum, care va fi amenajat langa Podul Garii, intra in linie dreapta. Reprezentantii investitorului New Europe Property Investments (NEPI) au efectuat o noua vizita la Sibiu si au fost primiti de primarul Astrid Fodor pentru o discutie pe tema ultimelor detalii cu privire la constructie, sistematizarea traficului si a parcarilor in zona. Din partea NEPI au fost prezenti la intalnire directorul general Alex Morar si directorul de dezvoltare Andrei Radu. Din partea Primavera Development a fost prezent la discutii directorul general Emil Tanasoiu si consultantul Despina Miron. Camera de Comert si Industrie Sibiu a fost reprezentanta la intalnire prin directorul general Eugen Iordanescu.
“Investitorul a anuntat ca lucrarile de constructie vor incepe in primavara acestui an si estimeaza ca se vor incheia la sfarsitul lui 2019. Apreciez deschiderea cu care atat investitorul cat si dezvoltatorul au comunicat cu administratia orasului in acest proiect de mare anvergura ce va aduce fonduri importante la bugetul local prin taxe si impozite” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)
Reamintim faptul ca acest centru comercial va reprezenta o investitie privata de peste 70 de milioane Euro, urmand sa fie amenajate magazine pe o suprafata de 45.000 de metri patrati. Constructia va fi ridicata pe o zona privata virana, neutilizata de multi ani, pozitionata foarte bine datorita apropierii de centrul orasului. Proiectul mall-ului din Sibiu se bucura de apreciere si interes, fapt confirmat de faptul ca dezvoltatorii proiectului au reusit sa atraga deja nume importante din retail care vor deschide magazine aici. Dintre acestia amintim: Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Berska, H&M, New Yorker, Kaufland si altii. Cinegold va deschide in incinta mall-ului un cinematograf cu noua sali care vor oferi proiectii 3D, 4D si o sala de realitate virtuala.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter