RO EN
Coșul este gol

SIBIU: Debut lucrari de 21 milioane lei pentru reabilitare DJ 142G Copsa Mica-Motis

Consiliul Judetean Sibiu a dat ordinul de incepere a lucrarilor de executie pentru modernizarea drumului judetean 142 G Copsa Mica-Mosna, dupa ce cu o zi inainte a avut loc predarea amplasamentului catre constructor, eveniment la care au participat administratorul public al judetului, Sebastian Dotcos, consilierul presedintei pe probleme tehnice ing.Ovidiu Breaz, ing. Horia Brad din cadrul Serviciului Patrimoniu, Investitii al CJ Sibiu, alaturi de toti avizatorii, de dirigintele de santier si de primarii localitatilor prin care tranziteaza drumul judetean 142 G: Copsa Mica, Mosna si Valea Viilor.
Cei 10,4 km de drum vor fi modernizati pana la sfarsitul anului 2020 de catre Strabag SRL Bucuresti, cu care Consiliul Judetean Sibiu a incheiat in 01.08.2018 contractul de proiectare si executie in valoare de 21.333.914 cu TVA. Finantarea acestei investitii este asigurata majoritar din fonduri guvernamentale obtinute de Consiliul Judetean Sibiu prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL).
Proiectul, intitulat ”Revigorarea turismului in situl U.N.E.S.C.O. Valea Viilor, prin modernizarea drumului judetean DJ 142 G Copsa Mica-Motis”, prevede, pe langa lucrarile de modernizare a partii carosabile, si lucrari la sistemul de scurgere a apelor, semnalizari si marcaje rutiere, amenajarea intersectiilor cu drumurile laterale si lucrari de stabilizare a drumului. Din cele sase poduri aflate pe lungimea drumului, cinci vor fi reabilitate, iar unul va fi demolat si se va construi altul nou.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter