RO EN
Coșul este gol

SIBIU: Autoritatile locale cauta firme de constructii pentru lucrari de 20 milioane euro

Consiliul Judetean Sibiu cauta constructori pentru modernizarea drumului DJ 107 B Pauca-Alamor-Mandra-Slimnic. Pana la sfarsitul anului viitor, Consiliul Judetean Sibiu va moderniza peste 35 km din drumul judetean DJ 107 B Pauca - Alamor - Mandra - Slimnic. In acest sens, a fost demarata procedura de achizitie publica pentru executia lucrarilor la obiectivul de investitii ”Reabilitare si modernizare DJ 107 B Pauca-Slimnic”. Modernizarea acestui drum judetean se realizeaza cu ajutorul fondurilor guvernamentale obtinute de Consiliu Judetean Sibiu prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), valoarea totala a contractului de finantare fiind de 95.545.543 lei cu TVA.
Intrucat lungimea drumului care urmeaza sa fie modernizat este una considerabila, iar conform contractului de finantare termenul de finalizare a lucrarilor este 31.12.2020, conducerea Consiliului Judetean Sibiu a apelat la solutia impartirii drumului pe trei tronsoane, astfel incat executia lucrarilor sa se realizeze mai rapid. Valoarea estimata a lucrarilor de executie este de 70.454.366,58 lei fara TVA, durata executiei fiind cuprinsa intre 12 si 16 luni.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter