RO EN
Coșul este gol

SERVELECT: Eficienta energetica - de ce sunt ignorati banii gratuiti?

Utilizarea eficienta a energiei, numita si eficienta energetica, reprezinta insumarea eforturilor pentru a reduce factura energetica necesara in producerea unor bunuri sau servicii. Eficienta energetica poate fi aplicata cu succes atat pentru consumatorii industriali cat si pentru consumatorii rezidentiali. Lunar, beneficiarii solutiilor propuse de firmele specializate, economisesc zeci de mii de euro prin utilizatea eficienta a energiei. De ce sunt ignorati banii gratuiti? Marii consumatori de energie sunt reticenti la investitii in eficienta energetica, cu toate ca Uniunea Europeana face eforturi notabile pentru a promova acest procedeu atat in sectorul public cat si in sectorul privat, cu scopul final de a economisi procente importante din consumul de energie cat si pentru a proteja mediul inconjurator. Exista mai multe solutii care ar putea schimba radical si pozitiv, aceasta atitudine ezitanta a consumatorilor: responsabilitatea implementarii la cheie a proiectului, costurile accesibile, legislatia in vigoare dar si schimbarile climatice. De asemenea, autoritatile incurajeaza consumul responsabil de energie si sustin eficienta energetica.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter