RO EN
Coșul este gol

SCHNEIDER ELECTRIC Romania participa la Moldenergy

Schneider Electric Romania va participa, in perioada 18-21 martie, la expozitia internationala Moldenergy din Chisinau, Republica Moldova. In cadrul evenimentului, compania va prezenta cele mai noi echipamente si solutii dedicate sectorului industrial, celui de utilitati si infrastructura si celui rezidential.
Moldenergy este singurul proiect expozitional din Republica Moldova concentrat pe prezentarea de echipamentele electrice, termice si electrotehnice, precum si pe tehnologii de exploatare si economisire a energiei conventionale si regenerabile. Aflat deja la cea de-a XIX-a editie, evenimentul isi propune sa aduca in atentia autoritatilor publice, agentiilor de mediu, companiilor si expertilor din energie cele mai importante noutati din domeniu si sa genereze un spatiu favorabil schimbului de informatii privind conservarea energiei electrice.
 
 
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter