RO EN
Coșul este gol

SCHNEIDER ELECTRIC anunta deschiderea finalei Solar Decathlon Europe 2014

Finala competitiei de constructie a caselor sustenabile Solar Decathlon Europe 2014 a debutat vineri, 27 iunie, la Versailles, odata cu deschiderea catre public a sitului special amenajat, La Cite du Soleil („Orasul Soarelui”). Schneider Electric este partener de traditie al Solar Decathlon Europe, precum si sponsor al mai multor proiecte incluse in competitie, inclusiv al echipei EFdeN care reprezinta Romania in aceasta finala.
In perioada 27 iunie - 14 iulie, 20 de echipe de la 41 de universitati din 16 tari isi expun proiectele de case solare sustenabile in Orasul Soarelui. Cele 20 de case vor fi evaluate in 10 probe consecutive, pe durata a 10 zile. Aceasta editie a Solar Decathlon Europe este concentrata pe sase provocari majore ale societatii moderne: densitatea, mobilitatea, eficienta, inovatia, accesul si contextualizarea.
  
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter