RO EN
Coșul este gol

SANEX finalizeaza un proiect de investitii de 1,4 milioane de euro

Sanex S.A., parte a grupului Lasselsberger, principalul producator de placi ceramice din Romania, se apropie de momentul inaugurarii noii infrastructuri din cadrul unitatii de productie din Cluj-Napoca, in incinta careia se regaseste un atomizor care permite imbunatatirea performantei ecologice a companiei si cresterea competitivitatii productiei.
Activitatile derulate fac parte din proiectul „Greener production and management processes in the ceramic tiles industry in Romania - Green industry - Romania” („Responsabilitatea fata de mediu in productie si managementul proceselor in industria de placi ceramice din Romania - Industrie Verde - Romania”) sustinut din fonduri acordate de catre Guvernul Norvegiei prin Granturile Norvegiene 2009-2014 in cadrul domeniului de finantare Inovare Verde in Industria din Romania
Prima etapa a proiectului s-a desfasurat in perioada iulie - septembrie 2015 si a constat in construirea infrastructurii necesare montarii utilajului si a fundatiei ce suporta cladirea care il adaposteste.
Urmatoarele etape, desfasurate pe parcursul a 6 luni, au constat in montarea efectiva a corpului atomizorului, precum si constructia cladirii care il inconjoara, structura acesteia atingand o inaltime de aproximativ 25 metri.
„In acest moment, atomizorul este la momentul racordarii la instalatiile tehnologice si de utilitati. Proiectul se concretizeaza sub ochii nostri, ceea ce ne face sa ne gandim la beneficiile pe care le va aduce atunci cand va fi finalizat”, a declarat Sergiu Apolzan, Director de Vanzari si Marketing, Sanex.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter