RO EN
Coșul este gol

ROMEXPO: Circa 21.500 de vizitatori la Construct Expo, Ambient si Romtherm

Romexpo a organizat intre 7 si 10 aprilie 2016 cele mai importante targuri din domeniul constructiilor, instalatiilor, mobilei, ambientarii, designului interior sau exterior si protectiei mediului. Companii autohtone si internationale si-au prezentat produsele si serviciile pe parcursul a 4 zile de maraton expozitional la:
- Construct Expo;
- Ambient Expo;
- Mobila Expo;
- Romtherm;
- Romenvirotec;
- Expo Flowers & Garden;
- Antique Market.
Targurile din perioada 7-10 aprilie au reunit 21.500 de vizitatori! Fie ca au dorit sa afle informatii despre construirea unei case, sa isi amenajeze caminul si gradina conform ultimelor tendinte in domeniu, sa achizitioneze un anume tip de mobila in functie de bugetul disponibil, fie ca au dorit sa gaseasca solutii pentru confortul termic, sa achizitioneze tehnologii si echipamente de protectia mediului sau sa participe la conferinte si seminarii din domeniile de interes, publicul larg si vizitatorii specialisti au gasit la Romexpo.
Cele 7 targuri au insemnat o desfasurare de forte, servicii si produse. Romexpo a asigurat producatorilor romani si importatorilor o platforma de expunere organizata la standarde internationale, un spatiu unde timp de 4 zile sa isi prezinte produsele si serviciile direct celor interesati sa le achizitioneze.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter