RO EN
Coșul este gol

ROMEPS: Dezbateri privind normativul pentru securitatea la incendiu a constructiilor

Asociatia Producatorilor de Polistiren din Romania (ROMEPS), alaturi de reprezentanti ai Asociatiei Europene a Producatorilor de Polistiren Expandat (EUMEPS), vor organiza, in cursul zilei de 22 Martie, o serie de dezbateri privind proiectul de normativ pentru securitatea la incendiu a constructiilor. In cadrul acestor intalniri vor participa reprezentanti ai institutiilor cu competente in elaborarea legislatiei pe tema securitatii la incendiu a constructiilor.
"Aceasta initiativa succede o serie de discutii publice pe subiectul normativului sigurantei la foc. ROMEPS a avut mai multe completari si observatii pe care le-a transmis autoritatilor, inca de la primele dezbateri publice. Informatiile furnizate s-au regasit, partial, in proiectul de normativ, insa am simtit ca se impune aceasta sesiune de discutii pentru a puncta si clarifica pozitia producatorilor de polistiren expandat, ce reprezinta o industrie semnificativa ca valoare si amploare in Romania. Speram ca vom gasi parteneri de discutii in autoritatile invitate la eveniment si multumim colegilor din EUMEPS, care ne sprijina cu expertiza si prezenta", a declarat Ioana Moraru, Presedinte ROMEPS.
Delegatia Asociatiei va fi formata din reprezentantii Consiliului Director (doamna Ioana Moraru - Presedinte, Serban Cazanisteanu, Prim vice-presedinte, Laurentiu Istrate, Vice-presedinte), membrii ROMEPS (dl. Bogdan Roman, CEO Hirsch Romania) si dna. Delia Filip, Director Executiv. De asemenea, dl. Clemens Demacsek - coordonator EUMEPS pe Europa de Est si reprezentanti ai Asociatiilor Producatorilor de Polistiren Expandat din Austria si Elvetia, dl. Harald Kogler si dl. Hans Simmler, vor participa la discutii alaturi de reprezentantii ROMEPS.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter