RO EN
Coșul este gol

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE - a patra editie, prima zi de succes

La Sala Palatului a avut loc in data de 09.11.2011 deschiderea oficiala a celui mai mare targ de energie al Romaniei, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE. A IV-a editie a adus 113 expozanti doar din domeniul energiei regenerabile. Din 2008 RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE a devenit cunoscut ca fiind una din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei si un punct de intalnire in capitala Romaniei pentru persoane cheie si experti. In ciuda crizei financiare, interesul atat din partea expozantilor nationali cat si internationali s-a dovedit a fi mare pentru aceste domenii de viitor. Pe o suprafata de 2000 m², s-au prezentat in prima zi 113 expozanti din 15 tari europene, 40% internationali, printre care producatori, furnizori, prestatori de servicii si distribuitori din domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice. Targul international va asteapta cu teme precum: energia eoliana, energia solara, hidroenergie, bioenergie, constructii eficiente energetic si renovare, servicii energetice si cogenerare. Printre obiectele expuse se vor numara turbinele eoliene, machete de centrale de biogaz, machete de case pasive si multe altele. Parcurile Solar si Eolian sunt o parte separata a targului, unde expozanti din aceste domenii pot fi gasiti mai usor de catre vizitatorii de specialitate. Printre companiile expozante se numara: Gamesa, Siemens, Prenecon, Productie Energie Verde, Eurosat West, Turboden, Gehrlicher Solar, Enercon GmbH, Wind Power Energy, Global Wind Power SRL, Energobit Group SA, Inversolar Energy SRL si multe altele.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter