RO EN
Coșul este gol

RE/MAX a intermediat tranzactii in valoare de 19 milioane de euro, in 2015

RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, a intermediat in 2015 cca. 300 de tranzactii imobiliare in valoare totala de 19 milioane de euro. In acest context, comisioanele totale incasate de companie au ajuns la cca. 1 milion de euro.
“In 2015, cele 15 birouri din reteaua RE/MAX Romania aflate in orasele Cluj-Napoca, Arad, Oradea, Bistrita, Brasov, Suceava, Bacau, Sibiu si Bucuresti au intermediat cca. 300 de tranzactii. De departe, birourile din Cluj-Napoca, Bucuresti si Brasov au fost cele care au avut cele mai multe intermedieri, acest lucru datorandu-se atat potentialului fiecarei din piete, dar si faptului ca birourile din aceste orase erau deschise de mai mult de un an si aveau deja o traditie in zona”, a declarat Razvan Cuc, Director Regional RE/MAX Romania.
Potrivit afirmatiilor sale, 80% din tranzactiile incheiate anul trecut au fost vanzari, iar restul de 20% au reprezentat inchirieri.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter