RO EN
Coșul este gol

REHAU prezinta Relazzo Outdoor Solutions la Construct Expo 2016

In perioada 07 - 10 Aprilie REHAU va prezenta in cadrul Construct Expo gama RELAZZO Outdoor Solutions. Echipa REHAU va asteapta cu noutati pentru amenajarile de exterior, cu materiale premium compozite de tip WPC (Wood Polymer Composite).
Terasa, gardul, oblonul, toate pot fi integrate intr-un design avangardist ce imbina atat elemente clasice cat si moderne, potrivite pentru a crea solutii ce imprima stil si eleganta proiectului Dumneavoastra.
Soare, ploaie, zapada … capriciile vremii NU isi lasa amprenta asupra lemnului compozit marca REHAU, cu un istoric dovedit in timp prin proiecte publice si private.
Naturaletea lemnului este pe deplin reliefata in profilele RELAZZO, care se remarca si prin sistemul revolutionar de montaj, de 6 x mai rapid fata sistemele clasice.
Va asteptam la standul D234 din Pavilionul Central Romexpo, cu cele mai noi tendinte in amenajarile exterioare si o gama variata de materiale si solutii tehnice atat pentru profesionisti (arhitecti, proiectanti, constructori) cat si pentru beneficiari.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter