RO EN
Coșul este gol

PRAKTIKER lanseaza catalogul Constructii si Renovari

Praktiker lanseaza catalogul „Constructii si Renovari” cu produse destinate amenajarii locuintelor. Catalogul poate fi accesat gratuit, in format electronic, pe www.praktiker.ro, prin descarcarea aplicatiei Catalog Praktiker Romania, disponibila pe Appstore si Google Play, cat si in format tiparit, in magazinele Praktiker.
„De 15 ani, la Praktiker venim in sprijinul romanilor cu produse si solutii capabile sa tina pasul cu schimbarile din casele si gradinile lor. De aceasta data, le propunem clientilor nostri un catalog tematic de 210 pagini, detaliat, o sursa de inspiratie pentru toti cei care isi construiesc o casa de la zero si o amenajeaza, dar si pentru mesteri. Pe langa prezentarea gamelor de produse destinate constructiei si amenajarii unei case, clientii pot gasi si prezentarea serviciilor speciale, valabile in toate magazinele Praktiker, precum mixare vopsele, debitare lemn sau livrare gratuita.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.
In paginile catalogului
Noul catalog Praktiker este o sursa de inspiratie pentru toti cei care au in plan diverse proiecte de constructii si renovari in propria locuinta si nu numai.
Intr-un format accesibil si usor de parcurs, catalogul cuprinde trei sectiuni complexe: primul capitol prezinta produsele necesare pentru constructia unei locuinte, cel de-al doilea este dedicat categoriilor de produse pentru renovari, iar cel de-al treilea vine cu propuneri de unelte profesionale de lucru.
Produsele recomandate in cele 210 pagini ale catalogului „Constructii si Renovari” au preturi competitive si sunt insotite de imagini sugestive, inspirationale, detalii tehnice, pret, dar si de explicatii privind modul de utilizare. In plus, produsele care se regasesc exclusiv in magazinele Praktiker din tara noastra sunt semnalizate ca atare in catalog (EXCLUSIV la Praktiker).
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter