RO EN
Coșul este gol

POLICOLOR a contribuit la renovarea Muzeului Etnografic din Ciocanesti

In deschiderea celei mai importante sarbatori anuale a comunitatii, Policolor si Primaria Ciocanesti au inaugurat sambata, 15 august, Muzeul Etnografic, reabilitat cu materiale donate de cel mai longeviv producator de vopsele din Romania. Producatorul Policolor, care aniverseaza anul acesta 50 de ani de activitate continua, este prima companie comerciala care s-a infratit cu o comunitate, cu scopul comun de a sustine perpetuarea traditiilor romanesti stravechi.
Prin campania aniversara „Redescopera Culorile Romaniei”, producatorul roman de lacuri si vopsele si-a propus sa sustina cu materiale proiecte unice in Romania care au in comun doua valori importante pentru companie si pentru comunitate: traditia si inovatia. La inceputul anului, compania Policolor si Ciocanesti, singura comuna muzeu din Romania, au semnat un parteneriat in baza caruia producatorul a furnizat vopsea si materiale pentru renovarea braielor de pe un sfert din casele comunei si pentru reabilitarea Muzeului Etnografic, pentru care comunitatea locala a donat piese care ajuta la reconstituirea istoriei locului.
„Intr-o anumita masura, Policolor si Ciocanesti au un traseu similar. Timp de 50 de ani, compania noastra si-a pastrat identitatea, integritatea si valorile. La Ciocanesti, in ciuda dificultatilor, oamenii au pastrat vii traditiile locului, mentinand astfel unita vatra satului. Eforturile acestei comunitatii de a perpetua traditii vechi de 100 de ani sunt demne de tot respectul. Ne bucuram ca am descoperit in primaria si comunitatea de aici un partener deschis pentru dialog si cooperare. Speram ca cele 180 de case redecorate cu materiale Policolor sa contribuie la prosperitatea comunei si suntem convinsi ca ceea ce realizam anul acesta este un proiect durabil”, a declarat Florin Stoleriu, Business Unit Manager Policolor Arhitectural, divizia care produce materialele donate localitatii.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter