RO EN
Coșul este gol

PNDL: Finantare de 13 milioane de lei pentru noua sectie de Oncologie in Arad

Presedintele Consiliului Judetean a semnat contractul de finantare a noii sectii de Oncologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, care va fi amenajata intr-o locatie noua, intr-o cladire pe trei nivele.
„Investitiile in spital reprezinta prioritatea mea la Consiliul Judetean. Ne-am indreptat atentia asupra modernizarii unor sectii vulnerabile. Din pacate, Oncologia a ajuns sa devina o sectie importanta, deoarece Aradul se afla printre primele judete privind incidenta cancerului, a neoplasmelor de diferite feluri. Oncologia va functiona intr-un sediu nou, va fi o sectie spitaliceasca noua, dotata si amenajata in totalitate si prin aceasta investitie vom oferi conditii de tratament moderne, in acest domeniu sensibil”, a afirmat Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad.
Valoarea totala a investitiei este estimata la 12,946 milioane de lei, din care finantarea prin PNDL este 12,454 milioane lei, iar contributia Consiliului Judetean este de aproximativ 492.000 lei. Durata de realizare a investitiei se estimeaza intre 24 si 36 de luni. Constructia propusa pentru modernizare are regim de inaltime Demisol + Parter + Etaj. In prezent este cladire neutilizata si se doreste transformarea acesteia in spital (sectie oncologie) cu 50 de locuri de gazduire a pacientilor. Investita se va realiza in cladirea de pe strada Vicentiu Babes, aflata in proprietatea Consiliului Judetean Arad.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter