RO EN
Coșul este gol

PMB: Avans lucrari la drumul expres Splaiul Independentei - Autostrada A1

In aceasta dimineata s-a montat prima grinda aferenta tablierului metalic ce face jonctiunea peste bd. Virtutii. In greutate de 41 de tone, aceasta este prima grinda din cele 8 care vor asigura podul Ciurel. De altfel, pentru realizarea lucrarilor, ieri, 3 iulie, s-a deviat traficul in zona, pe sensul Piata Presei catre bd. Ghencea. Devierea se realizeaza pe breteaua executata de antreprenor.
Acest proiect, initiat in urma cu 12 ani, a fost preluat cu un grafic de executie de 10 %, iar in prezent, nodul Virtutii, componenta a acestei investitii, e realizat in proportie de peste 90%. Proiectul are 3 componente: Nodul Virtutii (care presupune un pasaj peste raul Dambovita si peste Soseaua Virtutii cu descarcare imediat in Cartierul Drumul Taberei), o alta sectiune pana in centura Bucurestiului si a treia - din centura Bucurestiului pana in autostrada A1.
S-au facut economii importante pentru ca a fost refacut coridorul de expropriere: in proiectul initial erau afectate 200 de cladiri, iar noul proiect prevede aproximativ 20 de imobile (constructii) pentru expropriere. CGMB a aprobat culoarul de expropriere pentru cea de-a doua etapa a proiectului( Nod Virtutii-Uverturii) si s-a dat ordin de incepere pentru proiectare.
Proiectul urmareste realizarea unui drum expres care face legatura intre Splaiul Independentei si Autostrada A1: se traverseaza Soseaua Virtutii, apoi se poate iesi in cartierele Drumul Taberei si Militari, de acolo in Centura Bucurestiului si mai departe in Autostrada A1.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter