RO EN
Coșul este gol

MDRAP: Paul Stanescu si Marius Nica au preluat noile mandate

Viceprim-ministrul Paul Stanescu, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene, si ministrul delegat pentru fonduri europene Marius Nica au preluat mandatele de la Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Ceremonia de predare-primire s-a desfasurat ieri, 17 octombrie 2017, la sediul institutiei.
”Tinta principala a mandatului meu este implementarea Programului de Guvernare in ansamblul sau si a masurilor specifice ministerului pe care astazi l-am preluat. Dintre acestea, mentionez Codul Administrativ - instrument important de dezvoltare a administratiei publice centrale si locale si continuarea Programului National de Dezvoltare Locala care este o prioritate pentru dezvoltarea regionala durabila” a declarat viceprim-ministrul Paul Stanescu.
„Domnule viceprim-ministru, veniti nu doar intr-un minister, ci intr-o adevarata echipa. Am mai afirmat si cu alta ocazie ca aici, pe langa realizarea de programe si atragerea de fonduri europene am construit o echipa. Va felicit pentru investitura si va doresc succes in noul mandat! Sunt convinsa ca veti face lucruri importante pentru acest minister si pentru Romania. Va multumesc tuturor pentru modul profesionist in care am colaborat in ultimul an” a declarat ministrul Sevil Shhaideh la predarea mandatului.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter