RO EN
Coșul este gol

MDRAP: Ajutoare de 100 milioane lei pentru localitatile afectate de inundatii

Guvernul a aprobat printr-o hotarare, acordarea unor ajutoare de urgenta in valoare de 108,67 de milioane de lei pentru unitati administrativ-teritoriale din 25 de judete afectate de calamitatile naturale produse in perioada martie-iulie 2018.
Cresterile semnificative de niveluri si debite pe unele cursuri de apa, caracterul torential al ploilor si topirea zapezii au produs inundatii si pagube materiale pe raza teritoriala a unor localitati din judetele Alba, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Buzau, Caras-Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Valcea, Vrancea.
Ajutoarele de urgenta vor fi utilizate pentru realizarea unor lucrari de refacere a infrastructurii locale, iar sumele necesare fiecarei localitati au fost solicitate de catre autoritatile publice locale din cele 25 de judete si vor fi asigurate din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2018.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter