RO EN
Coșul este gol

LICITATIE de 35 milioane lei pentru reabilitarea Spitalului Judetean Oradea

S-a publicat pe site-ul institutiei Primariei Oradea anuntul de participare la licitatia privind achizitia publica pentru lucrarile de reabilitare energetica a Spitalului Clinic Judetean Oradea si a Spitalului Municipal.
Reabilitarea termica a celor doua spitale va cuprinde urmatoarele lucrari: reabilitarea termica a anvelopei cladirilor; reabilitarea sistemului de instalatii de incalzire si ventilatie; reabilitarea sistemului de instalatii sanitare; reabilitarea sistemului de alimentare cu energie electrica si iluminat; inlocuirea unor ascensoare cu ascensoare performante din punct de vedere energetic; echiparea centralei termice cu echipamente specifice producerii apei calde, incalzirii/racirii, ventilarii.
Valoarea estimata a lucrarilor pentru LOT I - "Executia lucrarilor pentru proiectul Cresterea performantei energetice a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea este de 28.305.217 lei (fara TVA), iar pentru LOT II - "Executia lucrarilor pentru proiectul Cresterea performantei energetice a Spitalului Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu Oradea" este de 29.598.367 lei (fara TVA).
Finantarea lucrarilor se va face din fonduri europene prin Programul Operational Regional 2014 - 2020, Axa prioritara 3 - Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice si in sectorul locuintelor. Termenul de executie pentru fiecare lot este de 18 luni.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter