RO EN
Coșul este gol

LEROY MERLIN deschide un nou magazin, la Targu Mures

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 11 martie cel de-al 11-lea magazin din reteaua proprie in orasul Targu Mures, consolidandu-si in acest fel prezenta in Transilvania.
Noul magazin, care dispune inca de la deschidere de peste 28.000 de produse, este situat in cadrul Promenada Mall pe strada Gheorghe Doja, nr. 243 si se intinde pe o suprafata de 14.000 mp.
In plus, LEROY MERLIN este singurul magazin de bricolaj care pune la dispozitia clientilor sai un Drive-In de 4.000 mp care faciliteaza cumparaturile voluminoase: clientul intra cu masina, incarca marfa direct in masina si plateste la casele special amenajate.
Noul magazin LEROY MERLIN Targu Mures propune clientilor sai atat produse de calitate la preturi mici pentru bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit, cat si servicii de livrare expres, retur, rambursare de 2x diferenta, serviciul post vanzare, finantare, debitare lemn, mixare vopsea, inchiriere sau incercare unelte.
O echipa de aproximativ 100 de angajati ofera locuitorilor din Targu Mures si din imprejurimi consiliere specializata pentru achizitionarea produselor de la raft, propun solutii adaptate nevoilor si bugetului fiecarui client, pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuintei si a gradinii.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter