RO EN
Coșul este gol

HABITAT FOR HUMANITY si Whirlpool construiesc locuinte la Ploiesti

Aproape 100 de voluntari de la Whirlpool Europe, Middle East and Africa (EMEA) sosesc astazi la Ploiesti. Angajatii companiei vor lua parte la un proiect al Habitat for Humanity Romania si vor ajuta la construirea locuintelor a 12 familii care au nevoie sa-si imbunatateasca conditiile de trai. Voluntari din 10 tari din regiune vor lucra in doua echipe, fiecare grup petrecand 2 zile pe santierul de la Ploiesti. Situatia locuirii in Ploiesti este disperata; exista aproximativ 230 de locuinte sociale, majoritatea fiind formate din camere de dormit, cu bai si bucatarii comune. Cu toate acestea, cererea este mult mai mare decat oferta. Peste 240 de familii se afla pe lista de asteptare pentru o locuinta. Cea mai mare parte dintre acestea locuiesc in case sub-standard, fara apa si electricitate. Proiectele Habitat for Humanity isi propun sa asiste familiile dezavantajate din punct de vedere social sa obtina case simple si decente, prin construirea unor noi locuinte.
 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter