RO EN
Coșul este gol

EXPO REAL: Cel mai mare targ imobiliar din Europa are loc in octombrie

Cea de-a 19- a editie a celui mai mare targ din Europa pentru proiecte imobiliare si investitii la nivel international, va asteapta sa intrati in contact direct cu potentialii Dumneavoastra parteneri de afaceri la München, intre 4-6 octombrie 2016.
Camera de Comert si Industrie Romano - Germana organizeaza si anul acesta, pentru a cincea oara consecutiv, standul comun al Romaniei la EXPO REAL.
In acest context ne-am bucura sa va avem alaturi in calitate de expozant, in vederea promovarii programelor investitionale in desfasurare, a proiectelor aflate in planificare, a produselor si serviciilor companiei pe care o reprezentati.
Anul trecut expozitia s-a desfasurat pe o suprafata de 64.000 mp, reunind 1.707 de companii si institutii expozante, aproape 38.000 de participanti din 74 de tari. Expozantii au adus in atentia celor aproape 300 de investitori, fonduri de investitii si alte organisme de finantare prezente la expozitie numeroase programe de investitii si proiecte de infrastructura.
Evenimentul este insotit de un program de conferinte de specialitate: in cele aproximativ 80 de simpozioane, conferinte, si mese rotunde, ca. 400 de experti vor dezbate tendintele actuale si inovatiile de pe piata imobiliara, a investitilor si finantarii, vor discuta despre proiectare si dezvoltare urbana durabila, transformand aceasta expozitie intr-un eveniment unic pe piata internationala.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter