RO EN
Coșul este gol

EVENIMENT: Specialistii in domeniul sigurantei se reunesc la Romanian Security Fair

Numarul firmelor care activeaza in domeniul sigurantei si securitatii in Romania a inregistrat un progres constant in ultimii doi ani. Astfel, daca in 2014 volumul companiilor era undeva intre 1.300 si 2.000, anul acesta, conform datelor disponibile pe site-ul Politiei Romane, in registrele nationale de evidenta ale prestatorilor de servicii de securitate privata figurau:
  • 1.366 de companii inregistrate in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica (RNERSF);
  • 2.138 de societati specializate in domeniul sistemelor de alarmare;
  • 1.298 de societati specializate in domeniul pazei si protectiei.
Piata creste ca volum, dar ca valoare?
Desi este vorba de o dublare a numarului de companii inregistrate si se inregistreaza progrese constante atat in ceea ce priveste cadrul de reglementare si transparentizarea deciziilor publice cu impact asupra acestui domeniu, cat si o crestere a nivelului de calitate a serviciilor oferite, piata romaneasca a furnizorilor de echipamente si servicii in domeniul sigurantei si securitatii se situeaza inca in esalonul inferior in clasamentul tarilor UE.
"Lipsa de interes a asiguratorilor, nivelul minim impus de autoritati - de multe ori prea scazut pentru a asigura un nivel real de securitate - si mai ales incadrarea masurilor de securitate in coada listei de prioritati privind investitiile mentin Romania mult in urma societatilor cu traditie din Europa", argumenta in deschiderea celei de a opta editii a Conferintei Nationale a Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate, Liviu Mateescu, Presedintele ARTS.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter