RO EN
Coșul este gol

DAIKIN: Noua solutie ‘invizibila’ de climatizare

La doar cateva luni de la lansare, noua solutie de climatizare Daikin VRV IV seria i atrage interes substantial din partea instalatorilor, arhitectilor si a proprietarilor care cauta o solutie discreta si, in acelasi timp, eficienta energetic. Singura unitate de exterior cu folosire la interior, VRV IV seria i a fost dezvoltata de Daikin special pentru orase si spatii urbane in care nevoia estetica este importanta. Rezultatele inregistrate in acest timp scurt demonstreaza succesul noului concept, potrivit pentru indeplinirea a multiple nevoi si limitari.
Proiectat pentru a se conforma si celor mai riguroase cerinte de urbanism si de nivel al zgomotului, seria VRV IV i ofera instalatorilor o flexibilitate in configurare fara precedent. Conceptul splic unic, dimensiunea compacta si greutatea mica fac ca sistemul sa fie usor de manevrat, economic de instalat si ‘invizibil’ la exterior, in timp ce ofera intreaga functionalitate a unui sistem VRV, la cel mai inalt grad de eficienta sezoniera de pe piata. Cu numeroase sisteme deja instalate si mai multe contractate, seria i pare sa devina noua solutie VRV pentru orasele din intreaga Europa.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter