RO EN
Coșul este gol

CJ DAMBOVITA: Au inceput lucrarile de reabilitare a DJ 712B

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Alexandru Oprea, a efectuat alaturi de vicepresedintele Alin Manole si directorul general al Directiei Infrastructura Locala, Vasile Dinu, o vizita de lucru pe segmentul de drum DJ 712B Vulcana-Bai - Vulcana-Pandele - Laculete, pentru a analiza stadiul realizarii lucrarilor de reabilitare a acestui drum. Segmentul de drum care face obiectul lucrarilor are o lungime de 8,7 km. Proiectul are o valoare totala de 3,35 milioane lei si este finantat din bugetul Consiliului Judetean Dambovita. Lucrarile sunt in faza de turnare a primului strat de asfalt la partea carosabila degradata, in centrul comunei Vulcana-Bai.
Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Alexandru Oprea, s-a declarat multumit de modul in care se desfasoara lucrarile pe acest tronson de drum si le-a recomandat constructorilor sa se incadreze in graficul stabilit, astfel incat traficul rutier sa nu fie ingreunat.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter